San Martin-go azkenengo berriak

Talentu handia eta bibrazio onak

Astelehena, Ekaina 5, 2023
Egun oso bat arteari, moda iraunkorrari, musikari eta gastronomia onari eskainia.Pintando el sabor local ekitaldiak gure merkatua taupadaka jarri zuten donostiarren belaunaldi ezberdinak bildu zituen.

MIREN CELAYA, San Martin Merkatuko zuzendaria
“Beti lagundu izan diogu Donostiako gazte talentuari”
“Ekitaldi honek marka berriak eta jasangarriak sortzen dituzten gazteei ikusgarritasuna eman die. Donostiarren bizitzan egoteagatik dena ematen duten dj gazteak ere bertan izan genituen giro izugarria jarriaz eta Donostiako artista desberdinek ere beraien lekua izan zuten. Ekitaldi arrakastatsua izan zela esan dezakegu”.

JON URCELAY, Baxur
“Topaketa berria iruditu zitzaidan”
“Ekitaldia oso ondo etorri zitzaigun jendeak jantziak aurrez aurre ikusteko, ukitzeko eta probatzeko aukera izan zezan”.

PAUL LATABURU, Arteuparte"Beti da positiboa horrelako ekintza baten parte izatea""Esku-hartze artistikoaren zatia komisariatu nuen, eta mihise bat ere margotu nuen egunez. Oso egokia iruditu zitzaidan belaunaldi ezberdinetako jendea artearen eta kulturaren inguruan biltzea".

TELMO COBO, Vibra Donosti
"Jendea dardarka jartzea lortu genuen eta magikoa izan zen".
"Marka gisa, gure helburua jendeak bibratzeko uneak sortzea da, eta Bertako Zaporea Margotzen ekitaldiarekin lortzen dugu".


KEVIN PATRICIO, Basqueland
"Salbuespenezko egun bat izan zen"
Lagun berriak egiteko eta garagardoa egiteko artea partekatzeko aukera izan genuen. Ekitaldi berritzailea izan zen, pertsona mota asko bildu zituena musikaz, zapore berriez eta arteaz gozatzeko.

ANDREA ESNAL C’est Nous.
"Pozik gaude parte hartu dugulako eta gure marka ezagutarazteko aukera izan dugulako, gure balioak gure hirian bertatik bertara azalduz".
DJ TXOLAS"Sekulako ekitaldia iruditu zitzaidan, berritzailea, eta, batez ere, magikoa izan zen hiriaren erdigunean hain giro gizatiar eta polita sortzea. Musika, arropa, janari eta edari postuak eta, aldi berean, artistak obrak sortzen elkartzea ez da egunero ikusten ".

Banatu

Oeufs de falafel à l’ècossais Gehiago ikusi
Camembert labean tipula morearen kofiturarekin Gehiago ikusi