San Martin merkatua

Talo

0 solairuaokindegi eta gozotegiak

Ogiaren boutique bat gara

40 ogi mota baino gehiago eta askotariko opilen eskaintza. Horiexek dira Taloren bereizgarriak. “Ogi artean hezi naiz eta ikaragarri gustatzen zait joerei jarraitzea, baita gure bezeroen gustuei aurrea hartzea ere”, diosku Ainhoa Martínezek, San Martin merkatuko okindegi bakarraren jabeak.

“Gure indarretako bat produktua sarri aldatzea da. 40 ogi mota baino gehiago eta askotariko opilen eskaintza ditugu. Ogiaren boutique bat gara. Jantzi-dendetan bezala, Talon ere bi sasoi ditugu urtean, eta horietan produktu berriak aurkezten ditugu. Nik joerei jarraitzen diet eta ahal dudan guztietan bidaiatzen dut, munduko hainbat herrialdetako okindegiak eta merkatuak ezagutzeko. Nire hobby bat da. Gure bezeroak xarmagarriak dira. Askotarikoak dira: pasoko jendea, turistak eta merkatura egunero erosketak egitera datozen pertsonak. Nik hori aintzat hartzen ikasi dut eta mundu guztia animatu nahi dut erosketak egiteko merkatura etortzera. Merezi du. Guri asko gustatzen zaigu bezeroei aholkuak ematea. Prestatu beharreko menuaren arabera, ogi mota bat edo beste gomendatzen diegu. Horixe egiten dugu, adibidez, GastroPoten. Zerbitzatuko diren pintxoen arabera, ogi mota bat edo beste proposatzen dugu”.

Aurkituko duzu ere

Opilak, pastak, bizkotxoak, enpanadak, tartak, eramateko kafea...

Harremana

Interesgarri izan daiteke

TALOREN HISTORIA HOBETO EZAGUTU NAHI BADUZU, irakurri Ainhoari egindako elkarrizketa FAN aldizkariaren 13. zenbakian.

Banatu

Itzuli