San Martin merkatua

Muñoa Alimentación

0 solairuaharategiak

Aitaren harategian jaio nintzen

Javier Muñoa txuleta, oilasko eta urdaiazpikoen artean hezi zen. Izan ere, txiki-txikitatik laguntzen zion aitari 1954an sortutako familia-harategian. Duela urte batzuetatik gourmet harategi ospetsu bat kudeatzen du, emazte Maite Bravorekin batera. Haien bezeroen artean chef entzutetsuak daude.

"Kalitate handiko haragi gorriak aukeratzen ditugu, koipe-iragazketa, kolorea eta testura oinarri hartuta. Era berean, askotariko haragi-produktuak eskaintzen ditugu, hala nola txahalkia, txerriki iberikoa, esne-arkumea eta bertako hegaztiak. Argi dugu bezeroa motibaturik izan behar dugula eta, horretarako, kalitateko produktu berriak eskaini behar dizkiogula. Izugarri gustatzen zaigu harritzea! Adi begiratzen diegu merkatuko berritasunei. Edozein produktu berri saldu aurretik, lehenbizi guri gustatu behar zaigu; bestela, ez dugu saltzen. Guretzat, kalitatea eta arreta funtsezkoak dira. Horrez gain, gourmet produktuen aukera zaindua dugu. Horien artean, azpimarratzekoak dira artisau-foiea, urdaiazpiko %100 iberikoa eta kontserbak, besteak beste".

Aurkituko duzu ere

Iberikoak eta hestebeteak, artisau-xarkuteria, ketuak, gaztak, aurrekozinatuak eta kontserbak.

Interesgarri izan daiteke

Ezagutu Javier Muñoa-ren historia gure FAN aldizkariaren 5. zenbakian.

Banatu

Itzuli